Kiszivárgott fotón a Galaxy Tab S

1 917

A több részlet mellett már egy képet is tudunk mutatni a gyártó legújabb táblagépéről, melyben a hírek szerint a Galaxy S5-höz hasonló hardveren túl állítólag még ujjlenyomat-olvasó is lesz.

Egyre több részlet szivárog ki a Samsung Galaxy Tab S néven érkező táblagép szériájáról, így a hivatalos bejelentés sem lehet már túlságosan messze. A most megjelent információk szerint a 8,4 hüvelykes készülék mellett egy 10,5 colos változat is kapható lesz, ez utóbbiról már képet is tudunk mutatni.

A SamMobile által közzétett fotót elnézve a szóban forgó táblagép első blikkre nem sokban különbözik a TabPro széria képviselőitől, ám a hírek szerint az újdonságok egytől egyig öröklik a gyártó legújabb zászlóshajójának több tulajdonságát is, úgy, mint a perforált hátlapot, vagy az ujjlenyomat beolvasására alkalmas szenzort, mely a Galaxy S5-höz hasonlóan ezúttal is főgombban lesz elérhető.

A 10,5 coll méretekkel érkező masinában egy 2560 x 1600 pixel felbontású AMOLED panel kap helyet, míg alatta a Samsung nyolcmagos Exynos 5420 típusjelű lapkái dolgoznak majd. Az a/b/g/n/ac szabványú Wi-Fi és Bluetooth 4.0 mellett LTE kapcsolódásra is alkalmas táblagépben egy 8 megapixeles hát – és egy 2.1 megapixeles frontoldali kamera is lesz.

A pontos megjelenésről még nincs információ, de az eddig megjelent hírek sokasága miatt úgy véljük, már nemigen lehet túl messze. Amint megtudunk valamit, szólni fogunk.

(kép: sammobile)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá