Ismét felbukkant a prémium Samsung Galaxy S5

0 1,980

A várhatóan QHD (2560 × 1440) kijelzővel felszerelt, prémium Samsung Galaxy S5 érkezése  közelebb és közelebb lehet, ugyanis egyre több webes portálon tűnik fel mostanában. Ismételten egy ilyenről tudunk beszámolni, ugyanis az SM-G906K (ez a telefon koreai változata) felkerült a fizetős tartalomszolgáltató, az Olleh TV honlapjára. Igaz, azóta el is tűnt, de mint tudjuk: az internet nem felejt.

Mivel számos nagyobb cégnél megjelent a Samsung Galaxy S5 Prime valamilyen formában, ezért egyre inkább vehetjük készpénznek azt, hogy valóban létezik a dél-koreai gyártó új, fémházas modellje. Azonban az Olleh TV weboldalára feltöltött képet először a Spiegen tokgyártó mutatta be, tehát a megjelenő ábra csupán egy egyszerű illusztráció.

A Samsung most kiemelt figyelmet fordít arra, hogy idő előtt semmilyen információ ne szivárogjon ki a készülő csúcstelefonról. A legfontosabb kérdés természetesen az, hogy a Galaxy S5 Prime megkapja-e a sokat emlegetett fémházat, vagy esetlegesen valamilyen sportos külsőben gondolkoznak a tervezők? Egyelőre még nem tudjuk, de elképzelhető, hogy pár hét múlva már egészen más lesz a helyzet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá