Heteken belül megérkezhetnek az első Tizen rendszerű mobilok

Néhány héten belül piacra kerülhetnek a Samsung első Tizen operációs rendszerrel működő telefonjai. A pletykák szerint a gyártó elsők között két országban vezetné be a mobilokat, melyekből rögvest négy is érkezik. A magyar rajtról egyelőre nincs hír.

Régóta pletykálnak róla, rövidesen azonban végre valósággá válhat: heteken belül piacra kerülhetnek a Samsung házon belül fejlesztett Tizen rendszerű mobiltelefonjai, melyeket elsőkörben két országban, Oroszországban és Indiában tervezi megjelentetni a gyártó – írja a Wall Street Journal.

A szóban forgó rendszerrel szerelt első kereskedelmi forgalomba is kerülő mobilkészülékek piaci debütálását eddig több alkalommal is elhalasztották, annak ellenére, hogy a Samsung idén bemutatott újgenerációs okosórái például ugyanennek a rendszernek miniatürizált változatát használják.

Az @evleaks által kiszivárogtatott információkra hivatkozva a SamMobile azt írja, a dél-koreai gyártó állítólag rögvest négyféle készüléket tervez bemutatni, melyek egészen pontosan az SM-Z500, SM-Z700, SM-Z900 és az SM-Z910 kódnéven érhetők el. A pontos specifikációkról egyelőre nincs hír, ahogy a telefonok hazai megjelenéséről sem, annyit viszont már tudni lehet, hogy a Samsung főként az alsó- és középkategóriát kívánja megcélozni a szóban forgó készülékekkel, így azok ára is feltehetően jóval kedvezőbben alakul majd.

A mobilok bemutatását valamikor az elkövetkezendő hetekben valószínűsítik.

(kép: phandroid.s3.amazonaws.com)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá