A Samsung vélhetően új dimenzióra akarja emelni az egészséges életmódot

0 1,064

Nemrég számoltunk be arról, hogy a Samsung titokzatos meghívókat küldött ki számos sajtóorgánumnak, még a hónap elején. A május 28-án, San Francisco-ban, megrendezésre kerülő eseményen a fő hangsúlyt az egészséges életmódra fogják helyezni, azonban egyelőre mindenki csak találgat arról, hogy ez pontosan mit is takarhat. Új kiegészítő? Esetlegesen új programok? A legújabb felvetés szerint lehet, hogy a Samsung felvásárolni készül egy ebben a szegmensben tevékenykedő vállalatot.

A legújabb feltételezések szerint a Samsung nem fog a sajtótájékoztatón semmilyen új és innovatív egészségügyi terméket bemutatni. Ugyanis ha megnézzük, hogy a Samsung labirintus-szerű szervezetének melyik részlege fogja tartani az előadást, akkor rögtön nyilvánvalóvá válik, hogy egyre kevesebb esély van egy új produktum leleplezésére. Bár természetesen nem lehet teljes mértékben erről lemondani, de inkább valószínűbb az, hogy a Samsung vagy kiemelt partneri együttműködést fog kötni, vagy felvásárol egy olyan vállalatot, mely az egészségügyben tevékenykedik.

Azonban az biztos, hogy a dél-koreai vállalat nagy dolgot fog bejelenteni. Ugyanis egyre biztosabb az Apple iWatch érkezése. Ami pedig eme termék kiemelt előnye lehet, hogy non-invazív vércukorszintet tud majd mérni. Márpedig ez kenterbe vágja a jelenlegi Samsungos okosórákat.

Az elemzők szerint azért sem szórakozhatja el ezt a Samsung, mert a sajtótájékoztatót egy héttel az Apple WWDC előtt fogja tartani, ráadásul ugyanúgy San Francisco-ban. Vélhetően a Samsung azért időzítette ekkora a bejelentést, hogy bevihessen az almás vállalatnak egy ütést, ha mégis bemutatnák az idei WWDC-n az iWatch-ot.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá