Ennél egyszerűbben még nem váltogattál az alkalmazások között

Két vagy több alkalmazás egyidejű használata esetén meglehetősen nehéz egyikből a másikba visszajutni, pláne úgy, hogy mindezt egy kézzel prezentáljuk. Az alábbi androidos alkalmazás erre kínál frappáns megoldást, ráadásul látványos formában.

Okostelefonunkra az esetek többségében akár négy-öt alkalmazást is letöltünk, de nem ritka az olyan felhasználó sem, aki ennél jóval többet használ naponta. Utóbbi példa esetében ráadásul jócskán nehezebb az appok közötti váltás, hiszen a feladat nemcsak időigényes, de a procedúra kivitelezése olykor némi ügyeskedést is igényel, pláne akkor, ha netalántán éppen jegyzetelnénk közben. Erre a problémára kínál megoldást a Slyde – Floating App Switcher nevű androidos alkalmazás, mely ráadásul látványos formában hivatott kiszolgálni a felhasználót.

Az alkalmazás lényege, hogy használata alaposan lerövidíti az alkalmazások közti váltást. Az apphoz összesen öt különböző parancsot rendelhetünk, pontosabban beállíthatjuk, hogy egy-egy gesztus esetén, mely alkalmazások ugorjanak ujjunk közelébe. A fejlesztők nagy gondot fordítottak a kialakításra is, így gyakorlatilag egy kézzel is könnyen elnavigálhatunk a kijelzőn. A Slyde – Floating App Switcher emellett a lehető legegyszerűbb kezelőfelület nyújtja, hogy tényleg csak azok az információk jelenjenek meg, amelyekre valóban szükségünk is van.

Az alkalmazás bár nem ingyenes, 225 forintba kerül a Play Store-ban, de ezért az árért egy valóban minőségi és hasznos programhoz juthatunk.

[app]tablifiedapps.slyde&hl=en&referrer=utm_source%3D42matters.com%26utm_medium%3DWidgetWeb[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá