Ez lenne a Galaxy S5 Prime?

Az újabb pletykák mellett egy kép is érkezett, amelyen állítólag a prémium változatú Galaxy S5 virít. Talán még sem kell lemondanunk a szupermobilról?

Továbbra sincs hivatalos megerősítés a prémium változatú Galaxy S5 nagytesó létezését illetően, ráadásul ezen hírek pozitív vonatkozását jelentősen negatív irányba tolja a Samsung-vezér, JK Shin által korábban mondottak, miszerint a gyártó soha nem is tervezett ilyen mobilt piacra dobni. Ennek ellenére viszont szinte minden napra jut valamilyen pletyka, ahogy most is, ezúttal ráadásul rögvest kettővel is szolgálhatunk.

Kép: phonearena

A SamMobile értesülését idéző PhoneArena egy érdekes képet osztott meg, mely egy eddig ismeretlen Hong Kong-i weboldaltól származik. A kiolvasható információk szerint a kép egy SM-G906S típusjelű Galaxy S5 készülékről árulkodik, ám a specifikációkat elnézve rögvest kiszúrható a különbség: a telefonban 3GB RAM, és a Qualcomm Snapdragon chipsetjének 805-ös változata dolgozik, kijelzőjének felbontása pedig 1440 x 2560, ami már csak azért is érdekes, mert éppen ilyen felbontású panelt jósoltak a prémium modellnek is.

Kép: reddit

Szintén a PhoneArenatól, ám ez esetben egy Reddites felhasználótól származik az a kép, amelyen állítólag maga a Galaxy S5 Prime hátlapja látható. Túl sok mindent bár nem lehet leszűrni, az első blikkre látszik, hogy a borítás, a Galaxy S5 jellegzetes (pöttyözött) hátlapjától lényegesen eltér.

A képet feltöltő Reddites felhasználó egyébként azt mondja, a fotót egy névtelen forrástól kapta, hitelességét viszont nem tudja igazolni.

Ti mit gondoltok?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá