Nőknek szól: itt vannak az új Samsung-Swarovski kiegészítők

0 998

Kifejezetten a Samsung legújabb csúcstelefonjához és Gear Fit karkötőjéhez kínálja aktuális ékszer kollekcióját a Swarovski. A kiegészítők elsőként a gyártó szülőhazájában lesznek elérhetők, nem sokkal azután Európában is.

Swarovski for Samsung néven kínálja majd legújabb könnyű ékszereit az osztrák ékszer-vállalat most bejelentett kollekciójában. A divatos kiegészítők elsősorban a dél-koreai gyártó két frissen piacra került mobileszközével, a Galaxy S5 és Gear Fit termékekkel lesznek kompatibilisek. A Swarovski tájékoztatása szerint az extravagáns gyűjteményben a hölgyek legnagyobb örömére egy kristályokkal kirakott speciális hátlap is elérhető lesz.

Kép: Samsung

A gyártó okos karkötőjével, a Gear Fittel rendelkezők különböző színben és stílusban is kapható prémium szíjak közül válogathatnak majd, melyek közül összesen hét fajta változatot tervez piacra dobni az ékszer-vállalat.

A Samsung legújabb mobileszközeivel kompatibilis Swarovski kiegészítők Koreában és Kínában már holnaptól kaphatók lesznek, míg az európai rajtról egyelőre csak annyit tudni, hogy első állomásként az Egyesült Királyságban tervezi megjelentetni a vállalat. A kiskereskedelmi forgalmazás a hivatalos információk szerint május 22-től indul, de, hogy pontosan mely régiókban és milyen áron, azt még nem tudni.

Aki egy kicsit exkluzívabb Swarovski termékre vágyik, annak érdemes megtekinteni a vállalat által hamarosan piacra kerülő Galaxy S5-öt, melyet tetőtől-talpig kristályok borítanak majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá