Mikor frissíthetek KitKatre? Itt a lista

1 2,001

Egy frissen kiszivárgott vállalati dokumentum szerint több korábbi Samsung telefonra még a nyár elején megérkezik a legújabb Android.

Fél évvel a KitKat hivatalos bejelentése utána továbbra is kevés azon Samsung telefonok száma, amelyeken a legújabb Android-verzió fut. A Google által nemrég közzétett, majd utána általunk is bemutatott disztribúciós adatok szerint az androidos készülékkel rendelkező felhasználók több mint fele még mindig a Jelly Beant, illetve annak különböző változatait használják, a KitKat ugyanakkor az év elején közölt adatok szerint nagyjából 10 százalékos részesedést tudhat magáénak. A helyzet azonban rövidesen megváltozhat – ezt vetíti legalábbis előre egy, a napokban kiszivárgott dokumentum.

A SaMmobile azt állítja, birtokukba került a Samsung hivatalos rendszerfrissítési ütemterve, mely a KitKat pontos megjelenését hivatott vázolni, azaz, hogy a gyártó, mely készülékekre, mikor engedi rá a csokidroidot. Ezen információk szerint – már ha valóban hiteles adatokról van szó – a régebbi készülékkel rendelkezők is még a nyár kezdete előtt megkapják a 4.4-es Androidot, melyet a táblázatban foglaltak szerint elsőként a Note 3 Neo tulajdonosok tölthetnek majd le valamikor májusban. Őket követi a júniusi, egyúttal végső hullám is, olyan készülékkel, mint a Galaxy Grand 2, a Galaxy Mega és a Galaxy S4 mini.

Bár a tabellán nincs nyoma, ugyanakkor a Galaxy S3 tulajdonosoknak sem kell majd hiába várniuk: az oldalhoz került fejlesztői információk szerint a KitKat a harmadik generációs Galaxy-ra is elérhető lesz, csak a Samsung egyelőre ismeretlen okok miatt elhalasztotta annak megjelenését.

Kép: Sammobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá