Különleges időjárásjelző appot szeretnél? Ezt töltsd le

0 1,616

Vicces formában, néha gúnyos megjegyzésekkel ad tájékoztatást az időjárás aktuális állapotára vonatkozóan a Grumpy Weather.

Az időjárás előrejelző alkalmazásokból aligha szenvedünk hiányt, hiszen mind a Google, mind pedig az Apple alkalmazásboltjában számtalan ezt a célt szolgáló appot találunk, az egyszerűektől egészen a látványos formát kölcsönző darabokig. Ezek legtöbbje bár valóban hasznos lehet, az esetek túlnyomórészében mégis számtalan olyan adatokat is tartalmaznak, amelyekre abszolút semmi szükségünk. A most bemutatásra kerülő darab a „kevesebb néha több” alapelven működik, vagyis zömében csak azokat az információkat tárja elénk, amelyek valóban relevánsak az adott nap időjárását illetően, és amit legtöbben amúgy is megnézünk. De akkor mi olyan különleges ebben az alkalmazásban? – Tehetjük fel a kérdést.

Nos, elsősorban az, hogy a Grumpy Weather a megszokottaktól eltérően szarkasztikus megjegyzésekkel, olykor pedig finom gúnnyal igyekszik némi humort csempészni a munkával és tanulással teli szürke hétköznapokba, hogy az olyan egyszerű dolgok, mint időjárás előrejelzés megtekintése is valamelyest löketet adjon a nap során ránk váró kihívások megfelelő teljesítéséhez.

A Gumpy Weather az alkalmazás mellett widget-ként is működik, így könnyedén elhelyezhetjük a telefon vagy táblagép kezdőképernyőjén. A pikáns meteorológiai jóslatokat az egyszerű szövegeken túl jópofa karakterek színesítik, melyek közül párat alapból tartalmaz az app, a továbbiakhoz 1 dollár megfizetése esetén juthatunk.

Az alkalmazás teljesen ingyen tölthető le, használatához legalább Android 4.0-ával operáló mobileszköz szükséges.

[app]mobi.net.grumpyweather[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá