Belőtték a Galaxy K Zoom árát Németországban

0 1,849

Az okostelefon-kameraként azonosítható Galaxy K áráról eddig csak találgatni lehetett, a Samsung a mai nappal végre azonban kibökte a készülék várható európai árát. Nem lesz túl drága.

A tavalyi év felhozatalához képest idén sem változott a forgatókönyv, legújabb csúcsmobilja kapcsán egy fotózásra fejlesztett változatot is bemutatott a Samsung az egy hete véget ért szingapúri eseményen. A Galaxy K Zoom, a név mellett az újdonságok terén is okozott bőven meglepetést, hiszen a készülék egy kisebb zsebben hordható fotólaborként üzemel, amely ráadásul a hagyományos telefon szerepét is magában foglalja.

Ahogyan az lenni szokott, az új termékek árát és pontos megjelenését a hivatalos bemutató utáni napokban hozza csak nyilvánosságra a Samsung, mely alól természetesen a Galaxy K Zoom sem lehet kivétel, ám a mai nap végre fény derült a játékszer várható európai árára.

Kép: de.samsung.com

A gyártó németországi illetékessége már be is lőtte az árcédulát, amely egészen pontosan 519 eurót jelent, azaz nagyjából 160 ezer forintot. A készüléket május közepétől lehet majd megvásárolni.

A Galaxy K legfontosabb ismérvei közé tartozik a 20,7 megapixeles főkamera, amely 10-szeres optikai Zoomra is képes. A robosztus méretű szenzor ellenére a készülék mindössze 200 grammot nyom a mérlegen, lehet vele lassított felvételt készíteni, de van benne a tökéletes szelfik elkészítésére alkalmas szoftveres jóság is.

A Galaxy K-ról készült részletes összefoglalónk ide kattintva érhető el. 

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá