Megújult a Vine netes felülete

0 865

Alapos ráncfelvarráson esett át a néhány másodperces felvételek készítéséről elhíresült mobilapp, a Vine weboldala. Az új felületen kategóriák és címkék alapján is kereshetünk a feltöltött tartalmak között, de megtekinthetjük a nap legjobb videóit is.

2013-ban az év legjobb androidos alkalmazásai közé sorolta a Time a Twitter tulajdonában lévő néhány másodperces felvételek megosztására kitalált Vine-t. A Snapchathez hasonló alkalmazást mára több millióan használják világszerte, kezdve a hobbi felhasználóktól egészen az újságírókig. Az alkalmazás mögött álló fejlesztőcéget 2012. októberében vásárolta fel mintegy 30 millió dollárért a Twitter, amit ezt követően néhány hónap leforgása alatt a legtöbbet letöltött alkalmazásként tartottak számon.

Az Androidra, iOS-re, és Windows Phone-ra is ingyenesen letölthető Vine most alapos ráncfelvarráson esett át, pontosabban a szolgáltatáshoz tartozó weboldal, amely átlátható felületre rendezi az általa elkészített műveket.

A megújult weboldalon kategóriákra és címkékre bontva is válogathatunk a felvételek között, de megtekinthetjük a legtöbb lájkot kapott videókat, illetve a nap, a hét, vagy a hónap legjobban sikerült tartalmait.

A Vine-ról legutóbb még áprilisban adtunk hírt, a szolgáltatás akkor egy apró, de annál régebb óta hiányolt funkcióval bővült: használói immár szöveges üzeneteket is küldhetnek egymásnak, sőt annak is, aki amúgy nem használja a Vine-t.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá