Mobilon születik újjá az egyik legismertebb gördeszkás játék

0 1,374

Tony Hawk neve a gördeszkával csak köszönő viszonyban lévő embereknek is ismerősen csenghet, hiszen az extrémsportok egyik legkiemelkedőbb sztárja számos platformon igyekszik kikapcsolódást nyújtani az adrenalin függők számára. A népszerű franchise legújabb darabja hamarosan mobilra is tölthető lesz.

Az Activisionnel közösen készíti legújabb Tony Hawk-játékát a Big Bit, mely a megannyi konzol- és pc-s változat után immáron Androidon és iOS rendszerű készülékeken is tiszteletét teszi. A gördeszkás széria mobilra optimalizált változata a kiadó jelentése szerint lényegesen eltér majd az eddigiektől, mely a kifejezetten kis képernyőre fejlesztett irányítás mellett számos beépített játékmódot kínál majd.

Ilyen lesz például az alap Shred névre hallgató opció, amely a hagyományos versenyjellegen túl, az objektumorientált gördeszkázást is magában foglalja. Ezzel kapcsolatban valami olyasmit kell elképzelni, hogy időre kell majd teljesítenünk a trükköket a pálya meghatározott pontjain, természetesen úgy, hogy mellettünk más játékosok is cikáznak majd.

kép: Übergizmo

A Surival néven elérhető játékmód a kettő keresztezését adja, azzal a különbséggel, hogy míg előbbinél meghatározott formációkat kell teljesíteni, ez utóbbinál a játék teljesen szabad kezet majd, de a versenynek abban a pillanatban vége, amint a másik fél elrontja a kombót.

A kiadó előzetes információi alapján egy valóban hangulatos és szórakoztató darabnak nézünk elébe, mely a jelek szerint minden valamirevaló mobilos platformra a nyár vége felé lesz tölthető.

A program áráról egyelőre nem közölt konkrétumot az Activision.

(kép: Mashable)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá