Kamu volt a prémium Samsung Galaxy S5-ről kiszivárgó kép

0 2,032

Bár a Samsung Mobile vezetője, JK Shin, kifejezetten tagadja, hogy létezne Samsung Galaxy S5 Prime modell, egyre többen várják a prémium csúcsmobil érkezését. A pletykák szerint a vállalat KQ kódnév alatt fejleszti a fémházas telefont, mely vélhetően 5,2 hüvelykes képernyővel és 1440 x 2560 felbontású QHD kijelzővel rendelkezik. A neten felbukkant egy kép, melyről azt állították, hogy ez a Galaxy S5 Prime első kémfotója. Menet közben kiderült: teljesen kamu a kép, szándékosan manipulálták.

Pár napja jelent meg az interneten egy kép, melyen a Samsung Galaxy S5 Prime volt látható. Viszonylag gyorsan körbefutott a nagyobb IT hírportálokon, azonban mi azért nem osztottuk meg veletek, mert nagyításkor láttuk, hogy ezzel bizony valami gond van. A SamMobile utánajárt a dolognak és kiderült: ez egy Note 3.

Szép próbálkozás volt, valaki szándékosan fém burkolatot vágott egy Galaxy Note 3-ra. Azonban, ha a nagyított képeket megnézzük jól látható a hack. A Galaxy S5 Prime változatú testvérének létezése körül mindezektől függetlenül továbbra is rengeteg a kérdőjel. Az viszont mindenképp felvet néhány kérdést, hogy ha a telefon soha nem is volt tervbe véve, vajon miért halogatta hónapokig az erről szóló pletykák megcáfolását a Samsung?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá