Galaxy S5: itt a teljes story a Samsungtól

1 1,995

Mi ihlette a Samsungot aktuális csúcstelefonjának elkészítésében? Miért pöttyözött a hátlap? És az örök kérdés: miért műanyag? Ezekre a kérdésekre ad választ a gyártó legújabb beszámolójában, melynek témája nem is lehetne más, mint a frissen piacra került Galaxy S5.

A Galaxy S5 februári bemutatkozásával többen abban reménykedtek, hogy a Samsung felhagy az immár szinte védjegyévé vált műanyag alkalmazásával, és aktuális csúcsmobilját, ha teljesen nem is, de félig-meddig fémbe öltözteti. A történet végül azonban váratlan fordulat helyett a szokásos forgatókönyvet követve ért véget, hiszen a gyártó ismételten műanyagba öltöztette legújabb Galaxy zászlóshajóját is.

Eme lépés okáról és a dizájn ihlette háttérről osztott meg nemrég gondolatokat a Samsung, melyek közt például azt is elárulta, hogy a perforált hátlapnak köszönhetően a telefon fogása lényegesen kellemesebb és biztonságosabb érzetet kelt, arról nem is beszélve, hogy a tapadásnak hála jóval kevesebb az esélye annak, hogy a telefon netalántán kicsúszik a kezünk közül.

A képekkel egybekötött vizuális (angol nyelvű) beszámolót a Samsung pár napja indított vadonatúj honlapján lehet megtekinteni, ahol a Galaxy S5 mellett a Gear Fit készítésének hátteréről is olvashatnak az érdeklődők.

Apropó Samsung: a gyártó saját szoftverfelületével kevésbé szimpatizálók számára jó hír lehet, hogy a Google csupasz Android-verziójával is kapható lesz az új csúcsmobil, melynek bejelentésére állítólag pár napon belül sor kerül.

(kép: design.samsung.com)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá