Újabb sajtóeseményre készül a Samsung

0 1,384

Május végére szóló médiaeseményre invitálja a sajtómunkatársait a Samsung. Az időpont mellett a legfurcsább a rendezvény témája: az egészségi állapotról folyik majd az eszmecsere.

Egyelőre megjósolni is nehéz, hogy mi célból szentel különálló médiaeseményt az egészségi állapotra vonatkozó kerekasztal nélküli beszélgetésnek a Samsung. Az elektronikai óriás által csak néhány órája kiküldött sajtómeghívó szerint a május 28-án esedékes diskurzus az egészséggel kapcsolatban folyik majd, melynek helyszínét San Franciscó szolgáltatja.

Az esemény témája mellett leginkább az időzítés az érdekes – hívja fel a figyelmet a Mashable – a Samsung ugyanis, pontosan egy héttel az Apple éves fejlesztői konferenciája előtt tartja szóban forgó rendezvényét, mely utóbbinak egyébként ugyancsak San Francisco ad helyszínt. Talán a megapixelek és okoskiegészítők mellett az egészség jelentheti a következő nagy csatateret a két rivális gyártó között?

kép: Mashable

A Samsung utoljára április 29-én hallatott magáról, akkor mutatta be ugyanis fényképezőgépbe rejtett okostelefonját, a Galaxy K Zoomot. A szingapúri médiaeseményen kiderült: a gyártó olyannyira komolyan gondolja a kompakt kisgépek kiváltását, hogy a Galaxy K-ba egy egész fotólabort beletettek. (A Galaxy K Zoomról készült részletes összefoglalónk erre a linkre kattintva olvasható.)

Ti mit gondoltok? Vajon min mesterkedik most a Samsung? Egy újabb kütyü vagy néhány plusz szolgáltatás?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá