Különös teszt: kutyával vizsgáltatják az új csúcsmobilt

1 1,280

Ilyet se látni mindennap: négylábú kedvencét hívta segítségül egy Youtube-felhasználó, hogy kiderítse, tényleg olyan strapabíró a Galaxy S5, mint azt a Samsung állítja. A végeredmény pedig? Az eb is jól lakott és a Galaxy S5 is megmaradt.

A Samsung aktuális csúcsmobilja kapcsán jó pár emlékezetesnek mondható tesztet mutattunk már, amelyek a telefon ellenálló képességét hivatottak bemutatni. Ilyen volt például a Teslaval végzett törésteszt, vagy a vízállóságot prezentáló mosógépes változat, de a könnyebb utat választó összehasonlító videók közül is találtunk szerencsére párat.

Valamelyest az utóbbi kategóriába tartozik egy újabb alkotás is, amelyre csak nemrég bukkantunk az egyik legnagyobb videómegosztón. A GadgetGuru egyik munkatársa sajátságos módot választott, hogy bemutassa, vajon tényleg olyan tartós a Galaxy S5, mint ahogyan azt a Samsung állítja.

A videót készítő jóember a kérdés tisztázása érdekében semmit sem bízott a véletlenre, így saját Labradorját vetette be, hogy a Galaxy S5-öt szendvics formájában is kitegye némi nyúzópróbának, majd a végét egy könnyed medencés fürdővel fejelte meg. És az eredmény? Beszéljen helyettünk inkább a videó. Íme:

A Galaxy S5 hivatalosan április 11-e óta kapható számos országban, így többek között Magyarországon is. Az új Samsung csúcsmobil akkora népszerűségnek örvend, melyre még maga a gyártó sem számított igazán: kétszer annyi talált gazdára belőle, mint elődjéből, a Galaxy S4-ből.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Ezt a baromságot ,azért nem kellene ennyire hazudni. Ja 1 hónapos készülékből több fogyott mint az 1 éve gyártott S4 ből. Idióták.

Szólj hozzá