Így állíthatunk be iOS-szerű képernyőt androidos eszközünkön

Látványos formában kínál az Apple mobileszközeihez hasonló képernyőstílust a most bemutatásra kerülő ingyenes alkalmazás.

Az Apple legújabb mobil operációs rendszerének egyik legszembetűnőbb jellegzetessége, a minimalista elrendezésű lockscreen, mely átlátható felületre rendezi az értesítéseket, beleértve az elmulasztott hívásokat, sms-eket, vagy a közösségi oldalon történt állapotfrissítéseket. Az alábbi alkalmazással ugyanezt érhetjük el androidos eszközünkön.

A fentebb említett funkciókhoz töltsük le a Play Store-ból a NiLS Notifications Lock Screen és a NiLS Floating Panel nevű alkalmazásokat. Ha a letöltés befejeződött, navigáljunk a Lock Screen alkalmazáson belül a Widget Settings-be, majd kövessük az alkalmazás által kínált lépéseket a paraméterek megfelelő beállításához, végül a „+” jelet megérintve véglegesíthetjük a procedúrát.

kép: PhoneArena

Az eredmény valóban látványos, amely mindamellett az iOS 7-hez hasonló funkcionalitást is magában hordozza: a megjelenő értesítések jobbra húzásával beléphetünk e-mail fiókunkba, a képgalériába, de tulajdonképpen bárhova, hiszen az egyes alkalmazásokhoz számos parancsot rendelhetünk, emellett pedig igényeinknek megfelelően testre is szabhatjuk. Állíthatunk a megjelenő ikonok méretén, színén, az azokhoz tartozó szövegen, de módosíthatjuk az órára vonatkozó beállításokat is.

A NiLS általi iOS-szerű lockscreen egy valóban remek alkalmazás, mely látványos formát költöztet androidos mobileszközünk képernyőjére. Az app csomag letöltése teljesen ingyenes, használatához legalább Android 4.0-át futtató eszköz szükséges.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá