A Samsung Galaxy K zoom olcsóbb lehet, mint az S5

0 5,360

A Samsung a mai napon bemutatta a legújabb sikervárományos telefonját, a Galaxy K zoom-ot. Bár a cég nem hozta nyilvánosságra a készülék árát, sokan arra tippeltek, hogy ez lehet a dél-koreai vállalat legdrágább mobilja. Most úgy tűnik, hogy ez nem teljesen van így, olcsóbb lehet még a Galaxy S5-nél is.

A SamMobile úgy értesült, hogy a Galaxy K zoom induló ára 499 euró lesz Hollandiában. Márpedig ez jóval kevesebb mint az, ami az S5 árcéduláján látható, ugyanis az 599 eurónál kezdődik, s nemcsak ott, hanem egész Európa-szerte. Így talán külön érdekesség, hogy az USA-ban a K zoom mindössze 500 dollárért lesz megvásárolható, holott a 499 euró nagyjából 690 dollárnak felel meg a jelenlegi árfolyamon.

A szóban forgó mobil-fényképezőgép fontosabb ismérvei közé tartozik az 1/2,3 coll méretekkel rendelkező CMOS típusú 20.7 megapixeles előlapi fényleső, mely 10-szeres optikai zoomra képes. A tekintélyes méretű szenzor ellenére a Samsungnak szerencsére sikerült ésszerű határokon belül maradni, már ami a súlyt illeti, a masina mindennel együtt ugyanis, mindössze 200 grammot nyom a mérlegen.

Bár az Android 4.4-gyel érkező fekete, fehér és kék színekben elérhető Galaxy K piaci megjelenéséről és áráról még továbbra sem nyilatkozott a Samsung, a fenti értesülés jó kiindulópont lehet.a

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá