Samsung Level: itt vannak az új fülesek

1 2,091

A zenei élmény teljes újrahangolására készül a Samsung, melyhez most négy vadonatúj prémium hangzást lehetővé tévő kiegészítőt is bemutatott. Az új fülesek pár héten belül kaphatóak lesznek.

Kifejezetten okostelefonjaihoz és táblagépeihez ajánlja legújabb prémium kategóriájú fej- és fülhallgatóit a Samsung, melyekből rögvest négyféle változatot készülnek piacra dobni. A Level Over legfontosabb tulajdonsága a kiváló HD hangzás mellett, hogy a kényelmes viseletű fejhallgató teljes mértékben érintés érzékeny. A kiegészítőhöz kapcsolódó alkalmazás Bluetooth megosztáson keresztül kommunikál, melyben a zajszűrőtől kezdve számos hasznos beállítás is finomra hangolható.

A Level On néven érkező újdonság a kevésbé robusztusabb megjelenés ellenére lenyűgöző audioélményt nyújt, súlya ráadásul mindössze 210 gramm, így akár több órán keresztül is viselhetjük.

kép: Samsung

A hangszórókat preferálókat sem kívánja cserben hagyni a Samsung, vadonatúj fülesei mellett egy NFC és Bluetooth kapcsolódásra alkalmas sztereó ládát is villantott. A metál fényezéssel is elérhető Level Box 600 grammot nyom a mérlegen és beépített mikrofonnal is rendelkezik, így a zenehallgatás mellett konferenciahívások lebonyolítására is alkalmas.

kép: Samsung

Végül Level In néven lesznek elérhetőek a gyártó újgenerációs fülhallgatói. A Samsung ígérete szerint a speciális kialakítású fülesek bármilyen háttér környezettől függetlenül is magával ragadó hangzást tesznek lehetővé.

Mind a négy kiegészítő kétféle színváltozatban (fekete és fehér) lesz elérhető, és mindegyik kompatibilis a gyártó telefonjain és táblagépein is igénybe vehető S Voice hangvezérlővel. Az új fülesek világszerte májusban kerülnek a boltok polcaira egyelőre ismeretlen áron.

kép: Samsung

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá