Hibás lehet néhány Galaxy S5 kamerája

2 4,120

Egyre több felhasználó panaszkodik a külföldi szolgáltatóknál, miszerint hibásnak vélik újonnan vásárolt Galaxy S5 telefonjuk kameráját. Az amerikai Verizon nemrég például csereakciót hirdetett.

Sorra érkeznek a felhasználói visszajelzések az amerikai Verizonhoz, miszerint a mobilszolgáltatónál vásárolt néhány Galaxy S5 kamerája nem, vagy csak nagyon nehezen bírható működésre. A panaszok szerint legtöbben a készülék kamerájának használatát követően hibaüzenetet kapnak. A probléma úgy tűnik, az eddig piacra került Galaxy S5 telefonok csak egy meglehetősen kis részét érinti, a Samsung tájékoztatása szerint ezek közül is leginkább a Verizontól vásárolt modellek lehetnek hibásak.

A probléma pontos háttere egyelőre nem ismert, mindazonáltal a Samsung elismerte a hiba létezését, és megnyugtatásul közölte, minden hasonló problémával rendelkező készüléket a szükséges intézkedések után egy teljesen újra cseréli a gyártó.

A Verge beszámolója szerint a hiba úgy tűnik, nem keltett különösebb pánikot a felhasználók körében, ugyanis a probléma minél előbbi elhárításában nemcsak az amerikai szolgáltatók, hanem maga a Samsung is segítséget nyújt. Létrehoztak egy központi telefonszámot, amelyen keresztül mindennemű tudnivalóról, beleértve a garanciális ügyintézésről is részletes tájékoztatást kaphatnak a vásárlók, hasonlóan a mobilszolgáltatók közösségi oldalakon, így például a Verzion Twitteren indított csereakciójához.

(kép: gdgtarena)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 hozzászólás

  1. Cseréljék csak ki..ennyi pénzért megtehetik. De szerintem a Samsung nem fog ezzel szarozni..nem járatja le magát!!!

  2. Sajnos Magyrországon bolondnak nézik az embert és azt mondják hogy nincs baja a telefonnak 10-9 rossz samsung galaxy s5!!!

Szólj hozzá