Hamarosan a repülőjegyet is kiváltja a Gear 2

0 1,383

A repülőn való utazáshoz rövidesen elég lesz csak az okosóránkat felvillantani, a kapcsolódó mobilalkalmazás ugyanis alapból tartalmazza majd a beszállókártya digitalizált változatát. Az újdonságot elsőként a Samsung Gear 2 nevű kiegészítőjével rendelkezők próbálhatják ki.

A napi tennivalókat sokan telefonjuk segítségével intézik, hiszen számos mobilapp áll már rendelkezésünkre, melyek alaposan megkönnyítik a dolgunkat. Bevásárló cetli helyett az erre a célra fejlesztett alkalmazásba jegyezzük fel a vasárnapi ebéd elkészítéséhez szükséges hozzávalókat, vagy úgy általában a hét legfontosabb teendőit, de például sokan intézik mobiljukon keresztül a számla befizetést, hiszen ily módon nemcsak a postán való sorban állás fárasztó momentumaitól kíméljük meg magunkat, hanem egyúttal rengeteg időt is megspórolhatunk.

Rövidesen az utazáshoz sem kell majd feltétlenül előre kiváltunk a menetjegyet, a procedúra ugyanis a mobilunk mellett okosóránkkkal is kivitelezhető lesz.

Már megkezdte a tárgyalásokat a madridi székhelyű Iberia nevű légitársasággal a Samsung, melynek eredményeként a vállalat repülőjáratait igénybe vevő utasok a beszállókártyáikat akár a Samsung Gear 2 nevű okosóráján is tárolhatják majd. Ehhez semmi mást nem kell tenni, mint letölteni a társaság mobilalkalmazását, majd a szükséges adatok megadása után a beszállókártya automatikusan megjelenik az órán.

A Samsung tájékoztatása szerint az újdonság elsőkörben a Galaxy S5 és Gear 2-vel rendelkező felhasználóknak lesz kipróbálható, de a közeljövőben feltehetően más készülékekre is kiterjesztik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá