Galaxy Core 2: itt egy újabb olcsó Samsung mobil

A belépőszintet képviselő készülékekből sosem lehet elég – így gondolkodhatnak legalábbis a Samsungnál, a gyártó ugyanis újabb olcsóbb készüléket kíván prezentálni, melyről most minden fontosabb információ kiszivárgott.

Nem lehet elégszer dicsérni a Samsungot, hiszen a dél-koreai gyártó szinte minden árkategóriában kínál valamilyen készüléket, kezdve az egészen olcsónak számító modellektől az olyan csúcsmobilokig, mint például a csak nemrég piacra került Galaxy S5. Most egy újabb olcsóbbnak mondható készüléket kívánnak piacra dobni, mellyel ismételten a belépőszintet képviselő mobilokat erősítené a gyártó. A Galaxy Core 2-ről ráadásul szinte minden érdemleges információ kiszivárgott, hála a Hi-Tech@Mail.ru munkatársainak.

A szóban forgó mobil 4.5” méretekkel rendelkező 800×480 pixelt virító kijelzővel érkezik, míg alatta egy eddig ismeretlen gyártmányú négymagos processzor és 515MB RAM bújik meg. Az 5 megapixeles front- és VGA felbontású előlapi kamerával is rendelkező mobil alapjáraton 4GB beépített tárhellyel bír (microSD kártyával bővíthető), akkumulátora 2000 mAh-es.

A számunkra leginkább meglepő dolog (már a meglehetősen kisméretű RAM-on túl), hogy a mobil szoftveres feladataink ellátásáról az Android legújabb, 4.4-es rendszere gondoskodik majd.

A Galaxy Core 2 az oldal által kiszivárogtatott információk szerint május 20-tól lesz kapható, mintegy 280 dollár ellenében, de elsőkörben csak Oroszországban.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá