Új Samsung Gear fit reklám érkezett: középpontban a mozgás

0 2,685

Az új Samsung Gear Fit, nem csak egy okos fitnesz karóra, hanem egy stílusikon, mely hamarosan meghonosodhat az utcai viseletekben. A dél-koreai vállalat is ezt próbálja hangsúlyozni legújabb reklámfilmjében, melynek középpontjában a Gear Fit áll. A 45 másodperces mozgóképes anyagot már vetítik a tengerentúlon.

Korábban a legtöbb viselhető okosórának az volt a legeslegnagyobb problémája, hogy csúnyán néztek ki, s nem igazán akadt olyan ember, aki szívesen vette magára minden egyes nap. Ezt a Samsung szakemberei is felismerték, így a Gear Fit-et nagyon egyedire tervezték. Ráadásul a szép dizájnhoz Super AMOLED kijelző társul, Samsung Galaxy S5-höz párosítva pedig még nagyobb élmény egy ilyen kütyüt.

A víz-és porálló Gear Fit jól jön azoknak, akik tudatosan és egészségesen szeretnének élni, ugyanis ezzel az eszközzel nyomon tudjuk követni az aktivitásunkat. A Samsung Gear Fit reklám személyes szemszögből mutatja be egy nap történéseit úgy, mintha egy Google Glass lenne rajtunk. Tehát nem, a szemünk előtt nem fogjuk látni a pulzusunkat és az elégetett kalóriákat, ezekhez az információkhoz rá kell néznünk a csuklónkra.

A Samsung Gear Fit kétségtelenül stílusosabb, mint a többi hasonló termék, ráadásul a funkciói is erőteljesebbek. Azonban ehhez drágább ár társul, hazánkban nagyjából 70 ezer forintért lehet hozzájutni, igaz, például a Vodafone-nál ajándékba adják, ha valaki Samsung Galaxy S5-öt vásárol.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá