Érdekes: külön gyárat építtet a Samsung a Galaxy S6-nak

A hajlékony kijelzők gyártásáért felelős különálló létesítményt építtet a Samsung. A pletykák szerint az új panelek elsőként a jövőre bemutatkozó Galaxy S6-ban és Note 5-ben lesznek láthatók.

Míg mi a Galaxy S5-el vagyunk elfoglalva, a gyártó félig meddig már azon mesterkedik, vajon milyen újdonságokkal lássa el jövőre bemutatkozó zászlóshajóját, hiszen a bejelentést (és persze vele együtt a piacra kerülést) hosszantartó tervezési fázisok előzik meg, melynek minden aprólékos részletére kiemelt figyelmet fordít a Samsung. Ezzel kapcsolatban ráadásul egy érdekes pletyka kapott szárnyra, ami szerint a gyártó már megkezdte a jövőre megjelenő készülékeibe kerülő panelek tömeggyártásához szükséges nagyüzemi felkészülést.

A LEDWN.com birtokába került meg nem erősített információk szerint a dél-koreai vállalat egy különálló létesítményt készül építeni, mely kizárólag a Galaxy S6 és a Note 5 kijelzőiért lesz felelős. A hír másik érdekessége, hogy a hagyományos megjelenítők helyett a források több helyen is a hajlékony paneleket említik, már pedig ezek a Samsung korábbi elmondása szerint is legkorábban csak 2015-ben kerülhetnek tömeggyártásra alkalmas állapotba, éppen akkor, amikor új gyárat készülne átadni a vállalat.

A két időpont látszólag tehát összefügg, most már csak az a kérdés, hogy vajon mikor óhajt majd hivatalosan is beszámolni eme lépéséről a Samsung? Epekedve várjuk az eseményeket!

(kép: phoneblog.hu)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá