Méregdrága változatban is kapható lesz a Galaxy S5

0 1,133

Az olcsó kivitel miatt panaszkodóknak is garantáltan tátva marad szája a Swarovski és a Samsung között frissen megköttetett paktum eredményének láttán: érkezik a kristályokkal borított Galaxy S5.

A Swarovski neve abszolút nem idegen az okostelefonok világában, hiszen az ékszer-vállalat különféle termékei iránt a Samsung mellett az Apple és a HTC is érdeklődik, így aztán nem meglepő, hogy egy-egy piacra került mobilt a „hagyományos” változat mellett arany, vagy más drágakövekkel borított formációban is meglehet vásárolni. A Swarovski rövidesen újabb lépésre szánja el magát, ám ezúttal a dél-koreai gyártó csúcsmobilja lesz a célpont.

Az extravagáns küllemmel érkező Galaxy S5 teljes hátlapját Swarovski kristályok borítják majd, míg a mobil minden más jellemzőjében ugyanaz marad, mint a szolgáltatóknál is kapható „sima” változat. A méregdrága Galaxy S5-öt a jövő hónapban, májusban kezdik forgalmazni, egyelőre ismeretlen áron. A videó láttán az azonban már most biztosra vehető, hogy ezért a Galaxy S5-ért bizony mélyen a pénztárcájába kell majd nyúlnia annak, aki magáénak szeretne tudni egyet a mindössze pár darab készülékből.

A Galaxy S5-öt még az év elején, februárban mutatta be a Samsung, április 11-e óta kapható a világ számos országában, így köztük Magyarországon is. Bár a gyártó egyelőre nem közölt az értékesítésre vonatkozó hivatalos adatokat, de Amerikában például jóval többen várták a mobilt, mint az új iPhone-t.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
wannabe journalist.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá