Beépített projektorral érkezik az új Samsung mobil

0 1,606

A manapság kapható mobilok számos hasznos funkcióval kecsegtetnek, de a Samsung most bemutatott Galaxy Beam 2-je erre jócskán rátesz egy lapáttal.

 A trend nem igazán látszik változni, már ami legalábbis a Samsung Galaxy Beam szériáját illeti: a dél-korai gyártó által frissen bemutatott utód (a frappánsan csak Galaxy Beam 2-re keresztelt készülék) elődjéhez hasonlóan számos hasznos funkcióval lett felvértezve, ám a szokásosnak mondható felhozatal igazi különlegességét a mobilba épített miniatürizált projektor jelenti. Segítségével a prezentációs diákon túl akár videókat is kivetítetünk bármilyen sík felületre – noha azt meg kell jegyezzük, hogy ez utóbbi esetben azért ne számítsunk tű éles HD-szerű minőségre, hiszen a technika elsősorban nem erre lett kitalálva, jobb híján viszont a célnak éppen megfelelhet.

 A belépőszintnek számító mobilban egyébként egy 800×480 pixelt virító kijelző, egy 1,2GHz-en dolgozó négymagos processzor, valamint 1GB RAM került, akkumulátora 2600mAh-en dolgozik, a szoftveres feladatok összehangolást pedig az Android 4.2-es verziója végzi.

 A mobil áráról ugyan még nem közölt hivatalos információt a Samsung, de a fentebb taglalt specifikációk láttán nagyjából sejthető az árcédulára kerülő összeg. Mielőtt azonban a vásárlást fontolgatnánk, nem árt tudni, hogy a Galaxy Beam 2 egyelőre kizárólag a Chine Mobile-on keresztül szerezhető be, és úgy tűnik, egy jó darabig így is marad, ugyanis a nemzetközi forgalmazással kapcsolatban még semmit sem árult el a gyártó.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
wannabe journalist.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá