Hamarabb debütálhat a Note 4?

Apró, de annál jelentősebb bakira lett figyelmes az egyik Samsung-hírekre szakosodott portál: megjelent a Note 4 neve a vállalat egyik, a héten elérhetővé vált szoftverének támogatott készülékeket felvonultató listájában.

Abban, hogy a Samsung idén is egy újabb phabletet dob piacra semmi hihetetlen nincs, hiszen már lassan hetek óta tudni, hogy Note 4 néven kerül majd forgalomba a gyártó idei második nagyágyúja is. A SamMobile által most megjelent hír azonban mindezt csak tovább erősíti, ráadásul könnyen lehet, hogy a szóban forgó készülék jóval hamarabb debütálhat, mint azt előzőleg sejtettük.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, nemrég eltörölte SideSync nevű mindent tudó programjára vonatkozó szoftveres megkötését a Samsung, így az app már szinte bármilyen windowsos gépre feltelepíthető, általa pedig fájlokat másolhatunk, de könnyedén készíthetünk például biztonsági mentést is.

A SideSync-kel működő készülékek listájában ma egy újabb eszköz jelent meg, nevezetesen a Note 4, ami több kérdést is felvet. Az oldal arra következtet, hogy a készülék talán lényegesen előbb mutatkozhat be, hiszen mi okból venné fel most a program által támogatott mobilok listájára azt a telefont a Samsung, melynek elődjét is csak tavaly ősszel láthattuk először? Ha így is lesz, úgy mindenképpen izgalmas heteknek nézünk elébe, csak győzzük kivárni az eseményeket.

A Note 4-ről egyébként nem sok mindent tudni, egyes források a Galaxy S5-höz hasonló víz- és porállóságot, míg mások 4GB RAM-ot emlegetnek.

(kép: gottabemobile.com)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá