Már 500 millióan használják ezt az alkalmazást

0 1,067

A Facebook általi felvásárlása óta jócskán megnőtt a WhatsApp-ot használók tábora: mára több mint 500 millióan nyomkodják havonta.

Derült égből villámcsapásként érte a szaksajtót a hír, amikor a Facebook bejelentette: 16 milliárd dollárért felvásárolják az üzenetküldő alkalmazások Macbook Pro-jának titulált WhatsAppot, melyet készpénzben és részvényekben kívánnak majd rendezni. A grandiózus akvizíció részletei során Mark Zuckerberg úgy fogalmazott: az olyan vállalatok, mint a WhatsApp hihetetlenül értékesek. A felvásárlással kapcsolatos procedúrát érintő időszak eközben kevésbé volt zökkenőmentesnek mondható, működésének történetében először ugyanis a szolgáltatás több órán keresztül nem volt elérhető.

A probléma elhárítását követően a vállalat azonban bejelentette, a közel jövőben egy számukra teljesen új területet kívánnak meghódítani, így az oly sok hasonló app mintájára rövidesen a WhatsAppon belül is lehetőségünk nyílik az ingyenes hívásokra.

Bár az új funkció még nem elérhető, a vállalat nemrég közzétette legfrissebb statisztikáit, melyből kiderült, a szolgáltatást mára több mint 500 millióan használják, míg napi szinten 700 millió fotót és 100 millió videót küldözgetnek a felhasználók.

A WhatsApp bár nem ingyenes, mégis rendkívül népszerű. Ez persze érthető, hiszen nagyjából 200 forintnak megfelelő összeg befizetés után 1 éven keresztül lehet vele korlátlanul és ingyen üzengetni.

Ti használjátok?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá