Kiszivárgott fotón a Samsung Galaxy K

Azt már a Samsung sem tagadja, hogy egy vadonatúj terméket készülnek bemutatni Galaxy K néven, melyről időközben kiszivárgott az első kézzel fogható kép.

Állítólag a Samsung Galaxy K nevű korábban Galaxy S5 Zoomként elhíresült fotós mobilja látható azon a képen, amelyet a PhoneArena egyik munkatársa tett közzé nemrég. A kiszivárgott fotón az oldal beszámolója szerint bár kevésbé látszik, de a készülék hasonló műbőr hatást keltő borítással érkezik majd, mint a tavaly megjelent Note 3. Szintén igaznak bizonyultak azon korábban megjelent híresztelések, amelyek a 10-szeres optikai zoomot emlegették.

A Galaxy K hivatalos bemutatkozására jövő hét kedden, azaz április 29-én egy nagyszabású médiaesemény keretében Szingapúrban kerül sor, az ezzel kapcsolatos részletekről már egy meghívó formájában is értesítette a sajtómunkatársait a dél-koreai gyártó.

A fotózásra kihegyezett mobilba az eddig megjelent információk szerint egy 4.8” méretekkel rendelkező Super AMOLED HD kijelző, a Samsung Exynos 5 Hexa lapkáinak 6 magos processzora, és 2GB RAM kerül. Az előző generációs S4 Zoomhoz képest jelentős változás, hogy a mostani modellben egy 20 megapixeles front- és a minőségi selfie-fotózást lehetővé tévő 2 megapixeles kameramodul is helyet kap, míg a szoftveres dolgokról pedig az Android 4.4.2-es rendszere gondoskodik majd.

A mobillal időközben már egy mintaképet is lőttek, amelyet erre a linkre kattintva tekinthettek meg.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá