Indiában máris olcsóbb lett a Galaxy S5

1 1,182

Mindent elkövet a Samsung, hogy legújabb zászlóshajóját sikerre vigye. Indiában például alig, hogy megjelent máris leakciózták.

Kicsivel több mint egy hete, hogy vízre bocsátotta legújabb zászlóshajóját a dél-koreai gyártó, s a siker egyértelműnek látszik. A készülékért több százan álltak sorba a világ számos pontján a hivatalos forgalmazás első hétvégéjén, az eddigi adatok szerint pedig az új mobilból kétszer annyit értékesítettek, mint az előző generációs változatból, a Galaxy S4-ből. Noha ezek továbbra sem hivatalos eladási mutatók – hiszen a Samsung továbbra sem osztott meg ezzel kapcsolatban semmit -, csendben azért mesterien azon ügyködik, hogy még többet értékesítsenek a készülékből.

A HTC a tegnapi nappal kezdte meg aktuális piacon lévő mobiljának, a One M8-nak forgalmazását Indiában is, egyúttal hozzátette, jóval olcsóbban fogják kínálni, mint a Galaxy S5-öt. A Samsung eme lépésre még olcsóbb árral reagált, és a korábbi 860 dollárnak megfelelő indiai rúpia helyett már 780 dollárért lehet hozzájutni a Galaxy S5-höz.

A hirtelen jött akció kizárólag a fehér modelleket érinti, az ugyanakkor egyelőre nem tisztázott, hogy a leárazás csak a kisebb tárhellyel rendelkező készülékekre, vagy összes változatra vonatkozik. Ahogyan arról sem szólnak hírnek, hogy a kedvezményes időszak örökérvényű vagy meghatározott ideig vehető igénybe.

Hazai fronton egyelőre nem túl valószínű, hogy hasonló árleszállításra számíthatunk.

(kép: Sammobile)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Nálunk miért nem olcsóbb???? Ebben a tetves országban mindent többszörösen fizetünk meg!! Basszák meg!!!

Szólj hozzá