Óriási siker lehet a Galaxy S5

Minden előzetes várakozást felülmúlhat a Samsung idei csúcsmobilja: elemzői információk szerint csaknem 35 millió darabot bocsátana vízre legújabb zászlóshajójából a dél-koreai gyártó.

A Galaxy S5 jött, látott, és ha egyelőre még nem is győzött, minden jel szerint óriási sikert könyvelhet majd el (ismét) a Samsung, ha nyilvánosságra hozza az új csúcsmobilját érintő eladási adatokat, amelyből megjelenésének csak első három napján kétszer annyit talált gazdára, mint előző generációs változatából, a Galaxy S4-ből. Számos országban több száz érdeklődő állt sorba az új zászlóshajóért, míg máshol pillanatok alatt elkapkodták a raktáron lévő nyitókészletet.

A siker úgy tűnik tehát, idén sem marad el, bennfentes információk szerint ráadásul a Samsung állítólag nem kevesebb, mint 35 millió darab Galaxy S5-öt szeretne értékesíteni az áprilistól júniusig tartó második negyedéves időszakban. Ez ugyanakkor persze még közel sem jelenti azt, hogy ennyi telefont valóban el is adnak majd, azonban a Galaxy S-széria eddigi képviselőit és az elmúlt nap történéseit elnézve, minden jel arra utal, hogy újabb eladási rekord van születőben.

Az Android platform idei év egyik legjobban várt mobilját a február közepén rendezett Mobil Világkongresszuson mutatták be. Hivatalosan április 11-e óta kapható világszerte, köztük mindhárom magyarországi szolgáltatónál is. A legfrissebb kutatások szerint a mobil annyira népszerű, hogy még az iPhone tulajdonosok is arra váltanak.

(kép: thenextweb)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Sziasztok kedves oldal üzemeltetők. A net teli van az S5-bemutatójával amit minden nyelven elérhető, de sajnos magyarul nem. Mikor lesz már végre egy nem 5-perces bemutató a telefonról, tesztel együtt?? Nem ártana már!!!!!

Szólj hozzá