USPM – íme a Galaxy S5 másik csodája

1 2,132

Az Ultra Power Saving Mode nevű jósággal a lemerülőfélben lévő Galaxy S5-öt még közel 24 óráig használhatjuk.

Bár még csak alig egy hete, hogy hivatalosan is megjelent a Samsung legújabb zászlóshajója, nem hivatalos források szerint a dél-koreai gyártó készülékét máris siker övezi: számos ország szolgáltatója előtt hosszú sorok kígyóztak az új csúcsmobil első (nyitó) hétvégéjén, így annyira talán nem is meglepő, hogy az akkor prezentált eladási mutatók szerint kétszer annyi talált gazdára a telefonból, mint előző generációs változatából ugyanennyi idő alatt.

A Galaxy S5 érezhető sikerén felbuzdulva kiadta legújabb, a telefonhoz tartozó szoftveres funkciót bemutató videóját a Samsung. Az USPM, vagyis Ultra Power Saving Mode nevű újdonság aktiválását követően még a 10 százalékos töltöttségi szintet mutató Galaxy S5-öt is közel 24 óráig használhatjuk, igaz ebben az esetben némi kompromisszumot kell elviselnünk.

A funkció bekapcsolása után a telefon kijelzője és úgy általában a többi igénybe vehető szolgáltatás is erőteljesen “elbutul”, ugyanis a beépített USPM a telefon még megmaradt energiatartalékát az aktiválást követően egyetlen helyre csoportosítja, minden más funkciót pedig leállít. Cserébe viszont a lemerülőben lévő telefonnal akár egy napon át telefonálhatunk, és olvashatjuk e-mailjeinket.

A szóban forgó jóságot prezentáló videót a cikk alatt, míg a Galaxy S5 akkumulátorával kapcsolatban készült részletes összefoglalónkat pedig ezen a linken találjátok.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá