Fillérekbe kerül majd a Samsung saját zeneszolgáltatása

2 1,308

Reklámmentes, korszerű mobilfelületen igénybe vehető szolgáltatásként mutatta be legújabb streaming alapú zenei megoldását a Samsung, mely egyúttal úgy tűnik, a legolcsóbb is lesz.

A tejzene névre keresztelt Milk Music a piacon lévő hasonló streamelős zenei szolgáltatásokkal ellentétben nem igényli különálló profil létrehozását, vagy más webes felelületen keresztül történő felhasználói bejelentkezést. A szolgáltatás használói több mint 13 millió dal és 200 állomás közül válogathatnak, de a Milk Music mindemellett még egy úgynevezett intelligens rádiót is tartalmaz. A funkció lényege, hogy az alkalmazás alkalmazkodik a felhasználók zenei izléséhez, így az app az általunk leginkább preferált stílusban válogatja össze az éppen hallgatni kívánt dallamlistát.

Üröm az örömben, hogy a Samsung előzetes tájékoztatása szerint a szolgáltatást egyelőre kizárólag csak a Galaxy típusú mobileszközökkel rendelkezők használhatják, és csak az Egyesült Államok területén élők. Arról pedig továbbra sincs hír, hogy a vállalat valaha is megjelenteti-e a szolgáltatást más Samsung készülékekre.

A történet most mindenesetre izgalmas fordulatot vett, ugyanis a dél-koreai gyártó nemrég bejelentette, hogy a Milk Music mindössze havi 4 dollárba kerül majd (kb. 800 Forint). Ez az ár pedig jóval olcsóbb, mint a bármely más rivális saját megoldása ugyanabban a piaci szegmensben.

Ti előfizettek rá, ha idehaza is megjelenik?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

2 hozzászólás

Szólj hozzá