Tölthető a fotósok kedvence: itt az új Flickr

0 2,662

Az Instagram babérjaira törne a Yahoo gondozásában álló Flickr. A fotósok kedvenc appjához újabb frissítés érkezett, mely által most már 30 másodperces videók is rögzíthetők, mindezt ráadásul HD minőségben.

 Minden valamirevaló fotósnak, legyen az csak hobbiszinten kattintgató, vagy profi stúdióval is rendelkező kameraman, ott figyel a telefonján vagy táblagépén egy, a szóban forgó dologgal kapcsolatos alkalmazás is, mely az esetek többségében a Flickr-t jelenti. A Yahoo által fejlesztett applikáció most egy tetemes frissítésen esett át, melynek eredményeként számos hasznos újdonsággal bővült az immáron 3.0-ás verziószámon elérhető Flickr.

 Egyik ilyen, hogy az alkalmazás jelentős ráncfelvarráson esett át, mind iOS, mind pedig Android fronton. A letisztultabb felület egyúttal jóval kezelhetőbb is lett, tapasztalataink szerint pedig a frissítés még régebbi készülékeken is néminemű teljesítménybeli javulást hozott. Szintén a mostani update-el érkezett a képek szerkesztésére vonatkozó átdolgozott menü, mely által immáron valós időben is szerkeszthetjük az elkészített képek legfontosabb jellemzőit, mint szín, a fehéregyensúly, vagy az expozíció mértéke. Ez utóbbi sajnos az anroidos készülékekkel rendelkezőknek egyelőre nem elérhető el. Fotóinkat ezen felül különféle matricákkal és szűrőkkel is elláthatjuk.

 Újdonság, hogy a Flickr appal mostantól akár 30 másodperces felvételeket is rögzíthetünk, ami igazán lenyűgöző, ahhoz képest, hogy a Vine által csak 6, de még az Instagrammal is csak mindössze 15 másodperc lehetséges. A Flickr esetében ráadásul a felvételek minőségére sem lehet éppen panasz, ugyanis HD-ban rögzíthetünk.

[app]com.yahoo.mobile.client.android.flickr[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá