50 kaliberes puskával lőtték szét a Galaxy S5-öt

1 6,726

 Ha már a legfurcsább kísérleteknek tették ki a Samsung új csúcsmobilját, miért pont a mesterlövész puska maradjon ki?

 Kimosták mosógépben, áthajtottak rajta egy Teslaval, dobálták, törték, és jó pár egyéb, a vízállóságot bemutató nyúzópróbának tették már ki a Samsung egy hete megjelent csúcsmobilját, a tavalyi Galaxy S4-et váltó S5-öt, amelyet most egy újabb kevésbé szokványosnak mondható tesztnek vetettek alá.

 Az elismert Youtube-sztár, Richard Ryan neve ismerősen csenghet a fegyverek iránt érdeklődők számára, ő ugyanis az a fickó, aki hétről hétre más-más csúzlit prezentál követőinek, a legapróbbaktól egészen a különféle katonai arzenálig, hogy biztonságos módon mutassa be a lőfegyverek szépségeit. A fegyverguru most egy 50 kaliberes mesterlövész puskával, a Barrett M107A1-el tett kísérletet, melyhez nem akármit, hanem a Samsung aktuális zászlóshajóját hívta segítségül. A ripityára lőtt telefont bemutató látványos videót a lassított részek, és a kőkemény rockzene teszi még izgalmasabbá, hogy egy valóban egyedülálló felvételnek lehessünk tanúi.

 A Galaxy S5 az eddigi információk szerint minden előzetes várakozást felülmúlt, ugyanis az új csúcsmobilból az első (nyitó) hétvégéjén kétszer annyi talált gazdára, mint az előző generációs modellből, míg más nem hivatalos források úgy említik, a Galaxy S5 közel 30-100 százalékkal nagyobb eladási mutatót prezentált a tavalyi S4-hez képest.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá