A kiábrándult iPhone tulajdonosok Samsung Galaxy S5-öt választanak

1 5,223

A Samsung Galaxy S5 hihetetlen repülő rajtot vett. Ezt nem csak az eladások mutatják, hanem azok az információk is, melyeket a The Telegraph szellőztetett meg. Az újság ugyanis azt állítja, hogy az iPhone tulajdonosok egy jelentős része inkább a dél-koreai vállalat zászlóshajóját választotta, mint egy új almás terméket.

A Samsung Galaxy S5 nem lett olcsó telefon, ezt azért egyértelműen kijelenthetjük. Azonban ennek ellenére is szépen fogy a készülék. Ráadásul a dél-koreai vállalat számára különösen jó hír, hogy számos Apple termék tulajdonos is átállt a riválishoz. A most nyilvánosságra került adatok szerint, az eladott Galaxy S5-öt vásárlók 38%-a korábban iPhone-t birtokolt. A képet kicsit árnyalja, hogy ezek közül a 4S-t használók vannak többségben, de így is kifejezetten jó hír. Hiszen ahelyett, hogy a legújabb Apple modellre váltottak volna, inkább kipróbáltak valami újat.

A 4S után a Samsung Galaxy SIII-as felhasználók voltak a másodikak, ami egyáltalán nem meglepő. A legtöbben kétéves konstrukcióban hozzák el a szolgáltatóktól a telefont, ez pedig éppen most járt le. De ami külön érdekes: számos iPhone 5S tulajdonos is váltott. Véget érhet hamarosan az Apple uralma?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

1 hozzászólás

Szólj hozzá