Itt az első fotó, amit a Galaxy K-val lőttek

Állítólag a Samsung alig egy hét múlva bemutatkozó Galaxy K nevű telefonjával készítették azt a fotót, amelyet egy holland weboldal osztott meg a napokban.

Sokáig Galaxy S5 Zoom néven prognosztizálták a Samsung aktuális piacon lévő csúcsmobiljának fotózásra fejlesztett változatát, a hét elején érkezett sajtómeghívó azonban alaposan ellentmondott az eddigi értesüléseknek. Mint arról már mi is hírt adtunk, április 29-ére szóló meghívókat küldött ki a Samsung a média képviselőinek, hogy egy jeles szingapúri rendezvény keretében mutassák be legújabb fejlesztésüket, a Galaxy K nevű készüléket, melyről most újabb hírek érkeztek.

Egy holland blog, a kopengalaxys5.nl osztotta meg azt a képet, amelyet állítólag a gyártó szóban forgó mobil-fényképezőgép hibridjével lőttek. A fotó hitelességét több weboldal, köztük az említett forrás is ellenőrizte, a képből kinyert adatokból pedig kiderült, hogy a fotót egy SM-C115 kódolású eszközzel készítették. Ez több szempontból is érdekes lehet, már csak azért is, mert a gyártó előző generációs fotós mobilja (a Galaxy S4 Zoom) például az SM-C101 típusszámot viseli, így a két kód kis különbséggel ugyan, de nagyon hasonló.

Az Übergizmo szerint ezen adatokból azonban vajmi kevés értelme lenne bármi következtetést is levonni, hiszen azt nem tudni, hogy a Galaxy K gyári besorolása megegyezik-e a fentebb említett verziószámmal. Mindenesetre a teljes méretű mintaképet ezen az oldalon lehet megtekinteni, a Galaxy K-ra pedig már csak alig egy hetet kell várnunk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá