Itt az újabb Humble Mobile Bundle: remek játékok ismét fillérekért!

0 723

A Humble Bundle soron következő leárazási akciójának keretében újabb remek alkotásokhoz juthatnak az androidos mobileszközök tulajdonosai. Ráadásul most is annyit fizetünk, amennyit akarunk.

Ötödik alkalommal hirdeti meg a Humble Bundle mobilos szekciója szokásos androidos leárazási akcióját. Ahogy eddig is, úgy a mostani csomag esetében is mi magunk dönthetjük el, mennyit vagyunk hajlandó fizetni az egyébként olyan címeket is tartalmazó válogatásért, mint az Aralon: Sword and Shadow.

A mintegy 6 játékot tartalmazó csomagban az Aralon mellett a Bag it!, az R-Type 2, a The Cave, a The Room Two, és a Carcassonne című darabok érhetők még el, ehhez mindösszesen csak az átlagár feletti összeget kell felajánljuk, ami a cikk írásának pillanatában 5 dollár, azaz nagyjából 1100 forint. És ahogyan az lenni szokott, ezúttal is lehetőségünk van eldönteni, hogy a kifizetett összeggel az appok fejlesztőit kívánjuk támogatni, vagy inkább jótékonysági célokra fordítanánk.

Az exkluzív akció dömping mögött álló Humble Mobile Bundle tájékoztatása szerint jövő hét kedden egy bónusz alkalmazással egészítik ki a csomagot, így mindenképp érdemes lesz figyelemmel kísérni a kapcsolódó weboldalt, mely szerint az akció lejártáig még 12 nap van hátra.

Ha a leárazásokról hamarabb szeretnénk értesülni, úgy érdemes letölteni a Humble Bundle kifejezetten erre a célra fejlesztett androidos mobileszközökre is elérhető alkalmazását.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá