Indul a Samsung saját könyvesboltja

0 641

A Kindle-el közösen indítana a Galaxy készülékekre szánt online könyvesboltot a Samsung. A hírek szerint a tárgyalások jelenleg is folynak, a döntés rövid időn belül hivatalossá válhat.

Az Engadget információi szerint zárós határidőn belül pont kerülhet a Samsung és a Kindle között jelenleg is folyó tárgyalások végére. A hírek szerint az elektronikus könyvszolgáltatásairól és egyéb digitális tartalmairól ismert vállalattal, az Amazonnal közösen tervez online (könyves) boltot indítani a Samsung, melynek eredményeként egy különálló szekciót alakítanának ki a Kindle felületén kifejezetten a Galaxy mobileszközök tulajdonosainak, ahol könyvek széles választéka állna az érdeklődők rendelkezésére.

Az Engadget úgy tudja, mindemellett különféle extra szolgáltatások is igénybe vehetők lesznek, de olyanról is hallani, hogy a szolgáltatást használók évente több ingyenes tartalomhoz is hozzá juthatnak majd, havonta pedig különféle akciókra és egyéb leárazásokra is számítani lehet.

A szolgáltatást egy különálló alkalmazáson keresztül lehet majd használni, mely funkcionalitásban nagyjából ugyanazt tudja majd, mint a Kindle most is elérhető olvasó appja. Az Engadget azt írja, a döntés olyannyira előrehaladott állapotban tart, hogy a partnerkapcsolat bejelentésére akár nagyon rövid időn belül sor kerülhet.

Frissítés!
A Samsung hivatalosan is bejelentette a Kindle-el való partnerkapcsolatát. A Kindle for Samsung elsőkörben 90 országban lesz elérhető. Az alkalmazáson keresztül havonta négy különböző címből választva egy ingyenes könyvet tölthetnek majd le a szolgáltatás használói, melyeket a táblagépek mellett először a Galaxy S5-ön, de utána bármilyen Galaxy-szériás okostelefonon is lehet majd olvasni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá