Tervezők, dizájn és trendek: elindult a Samsung új weboldala

0 789

Az eredetileg március végére tervezett indulás helyett némi késéssel, végül a mai napon élesítette a dizájnnal és a tervezési folyamatokkal kapcsolatos új, interaktív weboldalát a Samsung.

A tervezett március 27-i indulás helyett közel egy hónapos késéssel a mai napon, azaz április 16-án nyitotta meg kapuit a dél-koreai gyártó dizájnnal, trendekkel és tervezőkkel kapcsolatos weboldala nem kisebb céllal, mint, hogy testközelből mutassa be a színfalak mögötti eseményeket. Az interaktív tartalmakat is ígérő új szájt a Samsung tájékoztatása szerint egyfajta virtuálisan bebarangolható múzeum (is) lesz, melyen olyan különleges felvételek is helyet kapnak majd, amelyeket mi felhasználók eddig csak dokumentumfilmekből láthattunk. Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetnek majd a különböző termékfejlesztési fázisok részletes bemutatására is.

A design.samsung.com címen elérhető oldal az ígéretek szerint a vállalat jövőbeni fejlesztéseiről is beszámol majd, így többek közt arról is, milyen újdonságok várhatók a gyártó különböző termékeiben, legyen az mobil vagy éppen televízió.

Az oldalon elérhető tartalom folyamatosan bővülése mellett a gyártó aktuális zászlóshajójának és újgenerációs okos kiegészítőinek elkészültét bemutató dokumentációról is szó lesz, valamint az ezzel kapcsolatos tervezési és kivitelezési fázisokról.

A termékeket bemutató történetek közül az érdeklődök a tavaly megjelent Galaxy S4-ről már olvashatnak.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá