Ezekkel a készülékekkel működnek a Samsung új okos eszközei

0 935

Kiadta legújabb Gear 2, Gear 2 Neo és okos (fitnesz) karkötőjével kompatibilis mobileszközök hivatalos listáját a Samsung. A felsorolás igen terjedelmes, a kiegészítők csaknem 20 különböző készülékkel működnek, melyek közt van néhány régebbi modell is.

A tavaly megjelent okosórái után idén semmit sem bízott a véletlenre a Samsung, hiszen a gyártó újgenerációs kiegészítői már 20 különböző mobileszközzel kompatibilisek, ráadásul a hivatalos listán olyan régebbi modellek is szerepelnek, mint például a 2012. augusztusában debütált Galaxy Note 2. A terjedelmes felsorolásban a 12 különböző Galaxy-szériás mobil mellett 8 táblagép is található.

A dél-koreai gyártó tavaly bemutatott okosórájával kapcsolatban több negatív visszajelzés is érkezett a felhasználók részéről, ugyanis a cég első, még Galaxy Gear néven debütált kiegészítője akkor mindössze a vállalat aktuális phablet telefonjával, illetve újonnan piacra került táblagépével volt csak hajlandó együttműködni. Az idei év során azonban változtattak a stratégián, és a korábbi ígéreteknek megfelelően az új okos eszközök már jóval több készülékkel használhatók.

A listán látható Galaxy S mobilok mellett a Note és a Mini szériába tartozó készülékeken túl a Gear 2, a Gear 2 Neo és a Gear Fit kompatibilis még a gyártó Mega telefonjával, és a belépőszintet képviselő Grand 2-jével is.

A táblagépeket is bemutató listához a Samsung egy impozáns képet tett közzé. Íme:

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá