A Vodafone-nál nem lesz kapható arany és kék Samsung Galaxy S5

1 3,948

Már majdnem egy hete kapható Magyarországon hivatalosan a Samsung Galaxy S5, azonban semelyik hazai szolgáltatónál nem elérhető a két legérdekesebb, az arany és a kék modell. Míg a Magyar Telekom és Telenor várja az ezen színeket is tartalmazó készletet, addig a Vodefone-nál megerősítették: náluk egyáltalán nem lesznek kaphatóak.

A szerkesztőségünkből többen is epekedve várták, hogy végre megjelenjen itthon a Samsung legújabb zászlóshajója, a Galaxy S5. Házon belül nagy egyetértés volt a színt illetően, szinte mindenkinek a kék változat tetszett a legjobban. Ezért is keseredtünk el, mikor az előrendeléseknél egyetlen szolgáltatónál sem tudtuk ezt a modellt kiválasztani. Mindenhol csak fekete és fehér opció állt a rendelkezésre.

Közel egy hét telt el a hivatalos premier óta, azonban továbbra sincs érdemi előrelépés a kérdésben. A Magyar Telekom ügyfélszolgálata úgy tájékoztatott bennünket, hogy egyelőre még időpontot sem tudnak arra mondani, hogy a kék és az arany szín mikor érkezhet.

A Telenornál azonban biztatóbb a helyzet: várhatóan két héten belül mindegyik variáns rendelkezésre fog állni, éppen ezért érdemes figyelni a weboldalt, illetve a boltokban érdeklődni.

Egyértelmű választ azonban egyedül a Vodafone-tól kaptunk, igaz kicsit elkeserítő a hír. Sajnos itt egyáltalán nem lesz kapható aranyban és kékben a Samsung Galaxy S5. Csak fekete és fehér közül lehet választani, igaz, kifejezetten kedvező áron.

Tehát azok, akik a két árnyalat valamelyikét preferálják, nem tudnak mást tenni, minthogy várnak mindaddig, míg a két szolgáltató küzül legalább az egyik elérhetővé nem teszi. Neked melyik színben tetszik legjobban a Samsung Galaxy S5?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

1 hozzászólás

  1. Sziasztok, én a fehér szint választottam..többször volt már a kezemben alig várom.Meg természetesen alig várom már azokat a videókat, ahol bemutatják végre a készüléket, a kicsomagolásától, a beüzemeléséig.

Szólj hozzá