Gear Fit: befutott az új fitnesz kütyü első kedvcsinálója is

0 775

Noha a fél világ Galaxy S5 lázban ég, nem szabad elfeledkeznünk a gyártó legújabb fitnesz kiegészítőjéről a Gear Fitről sem, mely szintén csak most került forgalomba.

A Galaxy S5 mellett más Samsung termékek szempontjából is fontos volt a múlt hét péntek, hiszen aznap kerültek hivatalosan a boltok polcaira a gyártó legújabb okos órái, valamint a fitnesz világát forradalmasító kiegészítő, a Gear Fit is. Az idei MWC-n villantott okos eszköz egyik legszembetűnőbb tulajdonsága a hajlított OLED kijelző, mely egyúttal a világ első ily módon készült okos kütyüje címet is magáénak tudhatja. (Ezzel aztán talán annyira már nem is meglepő, hogy a szóban forgó készülék finoman szólva is letarolta az MWC-n bemutatkozott készülékek mezőnyét, a zsűri pedig két leesett áll keresése között még rangos díjjal is jutalmazta a kütyüt.)

A Samsung is kapott az alkalmon és nemrég ki is adta a terméket bemutató első promóciós videóját, fókuszban a Gear Fit tetszetős kijelzőjével, illetve annak minden vele járó előnyével.

A kis kütyü belsejében egy bár mindösszesen 210 mAh-es akkumulátor található, a Samsung állítása és a készüléket tesztelő sportolók beszámolói szerint a 3-4 napos működési idő simán produkálható. Fitnesz kiegészítő lévén lépés- és kalóriaszámlálót, de a Galaxy S5-höz hasonlóan pulzusmérésre alkalmas szenzort is tartalmaz. Külön megjegyzendő, hogy a készüléket nem csak kizárólag sportolóknak tervezték, hiszen a különféle egészségi állapotunkat jelző adatok mellett az értesítésekre vonatkozó információk is könnyedén nyomon követhetők rajta.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá