Itt a dátum, hogy mikor jön a Samsung fényképezős csúcsmobilja

0 919

Április végére szóló meghívókat küldött ki a Samsung a sajtómunkatársainak: érkezik a fotózásra kihegyezett Galaxy S5.

Hivatalosan is vége a hetek óta tartó találgatásoknak, ugyanis április 29-én Szingapúrban mutatja majd be aktuálisan piacon lévő csúcsmobiljának (első) másodpilótás változatát a dél-koreai gyártó. A sajtónak most ki küldött meghívón olvasható „Kapture the moment”, azaz, „Kapd el a pillanatot” szövegből és a mellette látható „K” jelzésből egyúttal úgy tűnik, hogy a korábban Galaxy S5 Zoomként elhíresült készüléket végül Galaxy K néven prezentálják majd a nagyérdeműnek. Ez egyébként egybevág a Samsung azon korábbi kijelentésével, ami szerint nem feltétlenül kívánják folytatni az eddigi Zoom mobiloknál elindított trendet, így bár messzemenő következtetéseket egyelőre korai lenne levonni, de a SamMobile szerint még az is elképzelhető, hogy a két hét múlva bemutatkozó készülék talán teljesen más dizájnt is kap.

A hardveres jellemzők terén az eddig megjelent információk szerint a fotózásra alkalmas Galaxy K-ba egy 4,8 colos 720p felbontású Super AMOLED panel kerülhet, 2GB RAM-mal és az Exynos 5-ös sorozatába tartozó 8 magos processzor lapkákkal.

A készülék legfontosabb ismérve a Xenon vakuval szerelt és 10-szeres optikai zoomra is képes 20 megapixeles kamera, mellyel lenyűgöző képeket készíthetünk majd, de állítólag a selfie-láz miatt egy minőségibb frontoldali kamera is helyet kap majd az Android 4.4-gyel érkező telefonban.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá