Három új, titokzatos nevet védetett le a Samsung

0 1,269

Nem sokkal azután, hogy a Samsung levédette a Gear Solo és a Gear Now nevet, a dél-koreai vállalat ismételten beadott egy újabb kérvényt, hogy három további megnevezés is a birtokába kerülhessen. Most nem az okosórát vették célba, hanem vélhetően a telefonokat, ugyanis mindegyikben szerepel a Galaxy szó. Hamarosan érkezhet a Galaxy Adore, a Galaxy S Fitness és a Galaxy W.

Egyelőre nem tudni, hogy a Samsung levédett, új nevei közül, mi mit takar, a külföldi hírportálok újságírói is csak tippelgetnek. A Galaxy S Fitness valószínűleg azoknak készül, akik egészséges életmódot szeretnének folytatni, míg a Galaxy Adore hallatán egy elegáns design termék képe villan be. A Galaxy W pedig egy régióspecifikus okostelefonként képzelhető el.

Persze nem biztos, hogy a telefonokhoz kapcsolódnak. A Samsung számtalan eszközt gyárt a táblagéptől kezdve, egészen a fényképezőgépekig, így pontosan következtetni egyáltalán nem lehet. Ráadásul attól, hogy lefoglalnak egy-egy márkanevet, még nem biztos, hogy azt fel is használják. Szerinted eme új védjegyek milyen termékkoncepciókat rejthetnek?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá