Bámulatosan sokáig bírja a Samsung Galaxy S5 egyetlen feltöltéssel

2 2,891

Ülsz? Ha nem, akkor jobb ha keresel valamit, amire lehuppanhatsz, ugyanis a PhoneArena tesztelte a Samsung Galaxy S5 akkumulátorát, s elképesztő eredményt kapott. A dél-koreai vállalat legújabb zászlóshajója 8 óra 38 percet bírt mindössze egyetlen feltöltéssel. Ez a valaha mért legjobb eredmény okostelefonok esetében. Összehasonlításképpen, az iPhone 5S-t mindössze 5 órán keresztül lehet nyúzni.

Amikor az év elején a Samsung vezetői leleplezték a Galaxy S5-öt azt ígérték, hogy akár 10 órán keresztül lehet vele interneten böngészni, 12 órát tudunk HD filmeket nézni, illetve 21 órát beszélhetünk 3G-s hálózaton mindössze egyetlen feltöltéssel. Nos, a dél-koreai gyártó nem okozott csalódást, ugyanis ezeket a számokat, nem megközelíti, hanem túl is lépi. Ez pedig nagyon nagy szó.

Ráadásul erre a teljesítményre úgy képes, hogy mindössze 2800 mAh-s akkumulátort rejt a hátlap. Pedig számos táblagépben 3000 fölöttit szeretlek be, de még ezek sem bírják a verseny vele szemben. Vélhetőleg a Lucid által megvalósított PowerXtend titkosított algoritmus csoport felelhet azért, hogy a Samsung Galaxy S5 ennyire jól bírja a strapát. Normális használat mellett másfél napig nem tudjuk lemeríteni. Számodra fontos az, hogy a telefon meddig bírja egyetlen feltöltéssel?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 hozzászólás

Szólj hozzá