Tömérdek alkalmazással érkezik a Galaxy S5 Active

A kiszivárogtatás nagymestereként is ismert @evleaks szerint közel 300 alkalmazást készül kiadni a Samsung aktuális csúcsmobiljának szokatlan körülmények közt is helytálló variánsához.

Ahogyan tavaly, úgy idén sem maradunk különféle Galaxy S5 változatok nélkül, melyből természetesen ezúttal is piacra kerül majd a készülék strapabíróbb jellemzőkkel szerelt kiadása, a Galaxy S5 Active, de érkezőben a fotózásra kihegyezett Zoom is. Míg utóbbiról nem sok újat tudni, előbbivel kapcsolatban nem olyan régen több részletet is nyilvánosságra hozott a meglehetősen pontos kiszivárogtatásairól ismert @evleaks.

Az oldal által megosztott kép szerint a gyártó közel 300, egészen pontosan 277 alkalmazást ad majd a víz- és porállósággal is rendelkező készülékhez, mely esetében állítólag a Galaxy S5-nél alkalmazott IP67 szabvány helyett az eggyel magasabb, IP68-at vezetik be. Ezt a fajta vízállóságot kapta meg egyébként a Sony legújabb Xperiája is, mely által a készülékkel akár 1,5 méteres vízben is nyugodtan telefonálhatunk, de ugyan ilyen könnyedén készíthetünk például víz alatti felvételeket.

A Galaxy S5 Active pontos megjelenéséről és a készülék várható áráról még nincs információ, az azonban már biztos, hogy a mobil még idén megjelenik, feltehetően a Note 4 előtt. Ami pedig a szoftveres és a hardveres specifikációkat érinti, nos, azzal kapcsolatban egyelőre be kell érjük annyival, hogy az elkövetkezendő hetek során remélhetőleg több részletre is fény derül majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá