Így is egyedivé tehetjük mobilunk, táblagépünk kijelzőjét

0 2,766

Az Android nyújtotta előnyökben kétségkívül az az egyik legjobb, hogy számtalan alkalmazás áll a rendelkezésünkre, melyekkel pillanatok alatt egyedivé varázsolhatjuk táblagépünk vagy éppen telefonunk kijelzőjét. Ilyenek például az alábbiak is.

A háttérképek szerelmeseinek igazi kánaán lehet a PhoneArena frissen összegyűjtött kollekciója, melyben a fizetős appokon túl számos ingyenes vár letöltésre az egyszerűtől a minimalista dizájnt képviselőkön át egészen a mozgó animációs változatokig, így garantáltan mindenki megtalálhatja a maga elképzeléséhez, vagy stílusához leginkább illő tapétát. Nézzük!

Gears 3D (letöltés)

Az ingyenesen elérhető Gears 3D Live Wallpaperrel egy mechanikus óra belső szerkezetét költöztethetjük mobilunk, vagy táblagépünk kijelzőjére. A 3D hatás mellett az Apple mobileszközeire elérhető legfrissebb operációs rendszer, az iOS 7-ben megtalálható parallax effekt is kipróbálható, mely ráadásul akkor is működik, ha a készüléket oldal irányba elfordítjuk. Az ábrák színe tetszőlegesen változtatható.

Starfield 3D (letöltés)

A szintén parallax hatást keltő Starfield 3D esetében úgy érezhetjük, mintha egy galaktikus utazásban vennénk részt, vagy legalább is fejest ugrottunk volna a hipertérbe. Az animációs alkalmazás bár nem ingyenes (329 ft-ba kerül), cserébe viszont bármit testre szabhatunk: változtathatók a színek, a mozgás sebessége, sőt, még a képen látható csillagok és egyéb objektumok is.

Sparkly (letöltés)

A flat, vagy minimalista dizájn kedvelőinek a Sparkly nevűt ajánljuk, mely nemcsak hogy ingyenes, még reklámot sem kell elviselni, ráadásul az előbbiekhez hasonlóan ennél is számos beállítás megváltoztatható, így a stílust a legkülönfélébb módon is kifejezhetjük.

Sony Xperia Z2 Live Wallpaper (letöltés)

A Sony aktuális zászlóshajónak különféle tapétáit is kipróbálhatjuk, az XDA nevű fejlesztő brigád ugyanis nemrég elérhetővé tette azokat a Play Store-ban. A háttérkép csomag 10 colos táblagépekkel sajnos nem minden esetben működik, illetve, ahogy arra a fejlesztők is felhívják a figyelmet, a RAM használat olykor magas lehet, használatához pedig legalább Android 4.1-et futtató mobileszköz szükséges. De legalább ingyenes.

Pixel Landscape (letöltés)

A pixel stílus kedvelőinek érdemes lehet letölteni a Pixel Landscape nevű ingyenes appot, mely, mint azt neve is mutatja, pixel formában látható tájképeket varázsol androidos mobileszközünk kijelzőjére.

Spring Live Wallapper (letöltés)

Ha az évszaknak megfelelő köntösbe öltöztetnénk szeretett mobilunk vagy táblagépünk főképernyőjét, akkor a Spring Live Wallpaper letöltését javasoljuk, mely összesen 15 különböző beépített hátteret tartalmaz, köztük hulló falevelet ábrázoló animációs darabokat is. Az ingyenesen letölthető alkalmazás táblagépekkel is kompatibilis, ráadásul a legtöbb kijelző mérethez igazodik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá