Duplázott a Galaxy S5

0 2,651

Hivatalos eladási adatokat ugyan még nem közölt a Samsung, de a legfrissebb jelentések szerint így is kétszer annyi Galaxy S5 talált gazdára az új csúcstelefon nyitónapján, mint elődjéből a Galaxy S4-ből.

Koreai lapértesülések szerint egyes országokban az új csúcstelefon piacra kerülésének első (nyitó) napján máris duplázott a Galaxy S5, azaz, kétszer annyit értékesítettek az új zászlóshajóból, mint a tavaly ilyenkor megjelent Galaxy S4-ből. Sok helyen pillanatok alatt elkapkodták a nyitókészletet: a franciaországi Samsung Store-ban például alig egy óra alatt az összes raktáron lévő Galaxy S5 elfogyott, míg helyszíni beszámolók szerint Hollandiában mintegy 700 ember állt sorba az ottani szolgáltató előtt, hogy elsők között jusson hozzá a Samsung aktuális csúcsmobiljához – írja a ZdNet Korea információira hivatkozva a PhoneArena.

A Samsung bár hivatalos eladási adatok egyelőre nem közölt, az már most világosan látszik, hogy az idei modell iránt is jóval nagyobb az érdeklődés, mint amire a gyártó számított.

A Samsung az idei MWC-n mutatta be legújabb Galaxy S-szériás csúcstelefonját, a tavalyi S4-et váltó Galaxy S5-öt. Az új csúcsmobil péntek óta mintegy 125 országban kapható, köztük Magyarországon is. A telefon egyik legfontosabb újdonsága a készülék hátoldalába épített pulzusmérő, illetve a Home gombban található ujjlenyomat-olvasó. A készülék hazai premierjéről készült beszámolónkat ide kattintva olvashatjátok.

(kép: chip.de)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá