Tajvanban is bekékült a Galaxy J

0 1,274

Az eredeti tervekkel ellentétben Japán után Tajvanban is megjelenteti Galaxy J típusú okostelefonjának kék változatát a Samsung. Sajnos arra vonatkozóan még mindig nincs hír, hogy nálunk kapható lesz-e egyáltalán.

A dél-koreai gyártó LTE kapcsolódásra alkalmas funkcióval is rendelkező Galaxy J típusú mobilját eddig piros és fehér változatokban lehetett kapni, hamarosan azonban kék színben is elérhető lesz.

A hardveresen a Note 3-ra, külsőben viszont leginkább a Galaxy S4-re hajazó mobilban 5 colos fullHD felbontású Super AMOLED kijelző kapott helyet, míg a mögöttes számítási feladatok gyorsaságát a Snapdragon 800-as sorozatú processzor lapkái és 3GB RAM garantálja. A belső tárhely méretét tekintve 16 gigabájtot ígér a gyártó, azonban az előre telepített alkalmazások miatt nagyjából 11 gigabájt áll a felhasználó rendelkezésére. Szerencsére a méret microSD kártyával tovább bővíthető. A hátoldali kamera 13 megapixelen dolgozik, melyhez autófókusz és persze LED segédfény is társul. A frontoldali villanó 2 megapixeles. Az NFC-vel, Wi-Fi és Bluetooth 4.0 kapcsolódásra alkalmas mobil alapból az Android 4.3-as Jelly Bean rendszerén működik, de KitKatre is frissíthető.

Az összképen némiképpen az ront, hogy a gyártó bár kizárólag Japánban tervezte piacra dobni a mobilt, úgy tűnik Tajvanban is megjelenteti, de egyúttal arról továbbra sincs hír, hogy Európában valaha is a boltok polcaira kerül. Kár érte.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
wannabe journalist.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá